| qieiqpalz a întrebat:

La ecograf ce se face? Eu stiu ca pentru femeile insarcinate dar am vazut azi si un barbat... vorbea de hernie de disc.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

Ecografia nu se face dor la femeile insarcinate.Ecografia abdominala se face la orce om ce are probleme abdominale (cu stomacul, fierea, ficatul, pancreasul etc).
Procedura este acelasi ca si la femeile insarcinate doar ca nu verifica "copilul" ci organele.

| sierra1 a răspuns:

Iți "vede" pietrele de la rinichi, de la colecist, vede prostata și câte și mai câte

| MihaiNicu23 a răspuns:

Se studiaza toate organele interne si aproape toate bolile existente sau nu si care necesita interventia medicala.

| qieiqpalz explică (pentru sierra1):

Face un fel de radiografie?

| sierra1 a răspuns (pentru qieiqpalz):

Ceva de genu' doar că folosește unde ultrasonore de frecvență înaltă. Care e interesul tău în asta?

Întrebări similare