Presupun ca nu ai primit o lovitura la tampla pana acum huh ia zi ti s au urcat hormonii la cap si ai inceput sa te incaieri cu picii din cartier? Vezi ce faci copile ca nu e de gluma poti sa il omori pe unu si daca ii pui piedica si da cu capu de ceva sa nu mai vorbim de loviturile la tampla care sunt in general deosebit de periculoase.
Cunosc bine genul asta de persoane asa ca tine va credeti mari si tari la bataie pana dati de dracu intr o zi si nu mai stiti de capul vostru.Am avut asa un prieten vezi cum faci sa ajungi coleg de celula cu el dar sa vezi ce a putut sa imi zicacand l am intrebat,, ba esti nebun ce ai avut cu ala?" si mi a raspuns ca l a confundat cu altu ma jur ca unii nu sunteti sanatosi la cap acum ala e paralizat de la gat in jos ca i a dat cu un bat telescopic in cap. poate te potolesti si tu cu prostiile ca o sa dai de unu care te rupe pe picioare si ce o sa faci atunci? Doar de curios ai tupeu sa imi zici cati ani ai? Banuiesc ca intre 12-16 ani un adult ar sti ca e mai bine sa se evite pe cat posibil altercatiile pentru ca nu duc la nimic bun
Probabil nu ii bine sa te bati dar nici sa te lasi calcat in picioare. Daca cineva sare sau isi bate joc de mine dau fara sa ezit indiferent daca ii de 2 ori cat mine.Sa iti raspund la intrebare am 17 ani.
Loviturile la tampla si la spate sunt foarte periculoase! Ai mare grija ce faci!
Ala-i frate,nici eu nu ma las calcat in picioare de toti porcii,mai ales daca ma atinge,iti dau un sfat, daca lovesti in tampla il poti omora, sau la spate il poti paraliza.Da-i cu pumnii la ochi, gura, stii ca dupa o vreme tot trece.Si cu picioarele, jos la muschii piciorului.O sa il pui in genunchi
Si eu pe la 14 ani eram zapauc rau inteleg da nu e bine sa te calce lumea in picioare nu ai stiut sa te impui prin batai nu rezolvi nimic nu capeti respect doar dusmani ai spus ca de obicei cand te bati lovesti acolo asta inseamna ca ai trecut prin cateva batai nu te ai gandit ca poate e si vina ta de se tot i a lumea de tine? crezi ca nu o sa te mai intalnesti cu oamenii aia in viata? ce te faci daca vei avea nevoie de ei la un moment dat si nu te vor ajuta considerandu te dusman? + ca ce vei face daca te vei pune cu cine nu trebuie intr o buna zi ce crezi ca daca vezi pe un pitic mai tupeist si crezi ca e numai gura de el nu poate sa vina cu gasca dupa tine? eu am patit o mergeam seara pe drum cu prietena mea si a venit unu beat mort sa se dea la ea a inceput sa fluture cutitu la noi si si am dat o dreapta de i am spart arcada initial nu am fost la politie sa depunem plangere dar fi atent ca m am trezit intr o alta seara cu gasca singur iti dai seama ca nu am avut ce face asa ca am sunat la politie sa vezi ce catelus era cand au venit nu au mai facut nimic dupa dar asa ca exemplu. cand am raspuns la intrebarea asta nici nu ma asteptam sa imi zici ca ai mai mult de 15-16 ani ei ghici ce si eu tot 17 am iar eu imi petrec timpul muncind part time si invatand fara suparare dar ar trebui sa te mai maturizezi si tu un pic eu iti zic asta ca asa am fost si eu si vad ce diferenta e acum poti sa imi accepti sfaturile sau nu e alegerea ta pana la urma e viata ta tu decizi ce vei face cu ea
Daca te lovesti intr.un anumit loc la tampla, poti muri instantaneu. Nu glumesc
La spate - poti paraliza
aureliaghindoac întreabă: