| IepurasXxX a întrebat:

Luni mi-au ajuns ochelarii acasa. La un ochi am -1 si la celalalt 1.25. Problema este ca deja parca incep sa vad rau si cu ei. Se poate modifica dioptria asa de repede? Sau este din cauza ca au obosit ochii si mna. Maine ar trebui sa vad normal laughing) Am 16 anisori

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Iti va lua 1-2 saptamani pana te vei obisnuii cu ei.

| IepurasXxX explică (pentru Violleta2022):

Nu este vorba ca nu m-am obisnuit. dar in primele zile (luni si marti) parca vedeam totul mai clar. acu parca i-ar a aparut putin blur laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru IepurasXxX):

Ochelarii se pun de dimineata la ochi, cand ochii sunt odihniti si se tin toata ziua, ca sa ajute ochiul
Degeaba pui ochelarii cand ochii sunt obositi, ca nu mai ajuta ochii.
Evident ca nu te-ai obisnuit cu ei, necesitand timp si dupa cum spuneam, trebuiesc pusi de dimineata la ochi si scosi seara, inainte sa faci dus si sa te culci.