Te vei obișnui in timp. Așa a fost la mine, dureri de spate din cauză că stau numai în picioare și prea multă mișcare nu fac. Tot ce aș putea să-ți recomand e ca in fiecare seară să faci bai reci la picioare și să te ungi cu o cremă masând pe locul dureros. Ți-ai putea cumpăra niste încălțăminte in care sa te simți bine la muncă, are un rol foarte important și cu ceea ce ne încălțăm.
Nu ma doare spatele si ma doare tare calcaiul doar. In rest incaltamintea e comoda, poate talpa nu e foarte groasa, cred ca asta ar fi problema nu stiu
Ți-am spus în cazul meu, stând mai multe ore in picioare, pe mine mă doare spatele. Te-am sfătuit in legătură cu ceea ce poți să faci la călcâie. Dacă ai fi citit cu atenție ți-ai fi dat seama
Îți trebuie un pantof medicinal, eu de când cu aceasta munca, mi-am schimbat 4 perechi de încălțăminte până acum, până am optat pe ceva ușor, deși eu am ales cu talpa mai subțire și care se modelează perfect pe picior. 8 ore duc cu brio fara sa mi se umfle picioarele.
Mergi la Deichmann și alege niste pantofi medicinali nu-i musai sa fie închiși, poți să optezi și pe ceva deschis (cu o baretă la spate) că să-ți respire piciorul.
dobrin1019 întreabă: