| Superior a întrebat:

M-am culat la 4:30 noaptea si m-am trezit la 10:30 dimineata. Ar trebui sa mai dorm?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
12 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Da, ar trebui sa mai dormi. Cum te va prinde oboseala, cum te culci fara sa mai stai pe ganduri sau sa mai stai putin ca sa dai un raspuns.

| Felys a răspuns:

Nu,ar trebui sa iti reglezi somnul normal, nu asa

| Nilsson a răspuns:

Ar trebui sa te culci mai devreme. Mult mai devreme! Risti sa iti strici sanatatea cu un astfel de stil de viata si sa iti dai peste cap si echilibrul hormonal.

| 393Dan a răspuns:

Eu la fel am dormit doar vreo 4 noaptea asta, m-au sunat pe telefon dimineata si nu m-au mai lasat in pace sa-mi inplinesc somnul.

Răspuns utilizator avertizat
| SERIALS a răspuns:

Inca 2 ore

Răspuns utilizator avertizat
| Saske96 a răspuns:

Da

| SemperPrimoris1992 a răspuns:

Te-ai culcat la 4:30 dimineata*

| Emmy567 a răspuns:

Daca te-ai trezit singur inseamna ca ti s-a terminat ciclul de somn (un ciclu are o ora jumate, ai dormit 6 ore adica 4 cicluri complete) deci ori nu te mai culci ori risti sa te culci si sa te trezesti mai obosit daca nu ti se termina ciclul (un pui de somn de o ora jumate ar merge).

| albumirela a răspuns:

Da.ar mai trebui sa dormi deoarece un om normal ar trebui sa doarma măcar 8 ore pe noapte.