anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

M-am hotarat sa dau cateva kg jos fara a tine o dieta, ci renuntand la dulciuri, mancatul dupa 6, sa beau cel putin 2 l apa pe zi si sa fac exercitii acs.nu am timp de exercitii decat dimineata iar la ora 11 intru la scoala. de dimi pe stomacul gol beau o cana de apa calduta cu lamaie iar apoi ma apuc de exercitii...intrebarea mea:cand e bine sa mananc dupa sau inainte de exercitii? trebuie sa am si o masa consistenta pentru a nu muri la scoala de foamne... e in regula daca mananc paine prajita?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

Gimnastica se face intotdeauna cel putin la 2 ore dupa mancare. Asa ca poti sa-ti faci exercitiile dimineata si apoi sa ai un mic dejun consistent. Painea prajita are tot atatea calorii ca si painea neprajita, doar ca e mai deshidratata. Dimineata trebuie sa mananci bine, astfel incat sa-ti asiguri energia pentru prima jumatate a zilei. In curele de slabire, multi fac greseala sa se infometeze in prima parte a zilei, ceea ce nu e corect. Daca mananci la micul dejun si la pranz 80% din caloriile necesare zilei respective si la ora 18 iei cina cu celelalte 20% din calorii, plus ce ai zis cu gimnastica, apa, vei slabi cu siguranta. Succes!

soothe
| soothe a răspuns:

E fpoarte bine ce faci; mananca dupa ce faci exercitiile; daca poti sa astepti mananci dupa 15 -20 minute dupa ce ai face exercitiile ai putea manca un mic dejun consistent; painea prajita este ok insa eu as prefera paine de secara (sau macar si cu ceva secara) sau fulgi de ovaz (cu apa fierbinte sau cu lapte)