| justme4yours a întrebat:

M-am infometat o perioada si am slabit cam 5 kg. acum am inceput sa mananc dar fac sport in acelasi timp..sar coarda,alerg,pilates cardio, abdomene si kilogramele s-au pus la loc dar nu se vede. Vreau sa zic ca acum cateva luni cand aveam kilogramele astea, aratam mai plinuta si nu imi explic de ce acum la 58 par la fel de slaba ca atunci cand aveam 55. Aveti vreo idee?(mentionez ca am 1.78 inaltime).M-ar ajuta mult feedback-ul vostru. Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| AirănMeidăn a răspuns:

fiindca ai pus masa musculara si ai dat jos grasimea
la aceeasi greutate si inaltime poti fi chubby si sa nu ai masa musculara, sau din contra sa ai masa musculara si sa arati foarte ok

| PanaceuUniversal a răspuns:

Masa musculara e mai grea decat tesutul adipos, si in acealasi timp masa musculara ocupa mai putin volum decat tesutul adipos

| Anna0111 a răspuns:

OMG! daca ai 1.78 si 58 de kg chiar nu-ti trebuie sa mai slabesti, esti chiar slabuta. Eu am 1.70 si 55 kg, eu ar trebui sa slabesc. Partea cu 55 kg si pareai mai plinuta si la 58 pareai mai slaba tine doar de constientul tau. Sper sa ti cont de sfatul meu! Bafta :*