| Arthur a întrebat:

M-am întristat foarte tare astăzi. Am un caţel făcut cadou de prietena mea. Acum câteva zile am observat că are ceva sub ochiul drept, astăzi l-am luat mai repede in brate si la o miscare mai brusca i-a picat ochiul cu totul, ce sa fac?
Pliz, plizz, plizzz help me! crying

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
30 răspunsuri:
Abh
| Abh a răspuns:

E de jucarie, nu?

soothe
| soothe a răspuns:

Cred ca trebuie sa mergi la doctor! Pentru tine (e bine ca ne scrii; mai afli adevarul de la oameni) "pliz!" Stii ce inseamna cuvantul spelling?

| Arthur explică:

Dragii mei, după câte am tras cu căţelul vă sfătuiesc să nu mai ţineţi animăluţe pe lângă casă.
M-am dus cu el la un veterinar care s-a uitat ciudat la mine si m-a trimis la croitor, croitorul s-a uitat şi el strâmb la mine şi mi-a spus că mă poate ajuta doar cu un costum pentru căţel şi m-a trimis cu el la cizmar care a dat şi el la rândul lui din umeri aşa că m-am reîntors cu el acasă în aceeaşi stare după câteva ore.
Am luat un superglue şi l-am operat singur.
Alta problemă! L-am lipit puţin strâmb aşa că săracul căţel se uită puţin cam cruciş. Prietena mea când a venit s-a enervat că mi-aş fi bătut joc de el şi mi l-a aruncat în cap. Acum i-a picat celălalt ochi. crying

| Arthur explică:

@soothe - Se vede că nu ai prins nuanţa celor scrise de mine. Cunosc engleza şi o cunosc încă destul de bine. Totul e o scriere umoristica.winking

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Cum sa-i cada ochiu frate straight face numai cu superglue il mai pui la loc.

| yellowalien a răspuns:

Omule, esti nebun! laughing Doamne cat am putut sa rad! rolling on the floor))

| emy a răspuns:

Du-te urgent cu el la veterinar! Ceea ce zici tu e foarte grav, si nu suporta amanare.Mult noroc!

| Ea12345 a răspuns:

Poate i-ai facut ceva, ca protectia animalelor e deja pe urmele tale x(
Sarmanul catelussad

| Ea12345 a răspuns:

rolling on the floorrolling on the floorrolling on the floorEsti mortal, rad ca proasta in fata monitoruluirolling on the floor

aqualuna
| aqualuna a răspuns:

Man, mai face omul glume dar nu le postează la Sănătate...nu vezi că "s-a băgat marfă" pe TPU şi 95 % dintre ei n-au apucat să te cunoască?

| Bishop a răspuns:

Si asta e la fel ca Băgrin, nu?

| We will meet one day, but not today... a răspuns:

Fuguta la veterinar. Acum cred ca nu faci misto de noi? raised eyebrows

| mariaw a răspuns:

Ok, asta chiar e infricosator. Pai n-ai ce sa faci decat sa-l duci la veterinar.
Sau prin intrebarea "ce sa fac" te refereai daca sa-l mai pastrezi sau nu?

| HappyPills a răspuns:

E caine viu sau de jucarie?

| daηă a răspuns:

Coasei ochiu inapoi laughing

| Black_Cherry a răspuns:

Fugi repede la veterinar straight face nu mai astepta...asta e ceva grav

| camelia1812 a răspuns:

Oooo n-am mai auzit asta niciodata:::::fugi cu el la veterinar.

| jony a răspuns:

Urmeaza sa-l duci la frizer sa-i faca o freza Emo, roag-o pe doamna de acolo, e gata cu el! laughing

| denisa0906 a răspuns:

Caine de plus sper nu?laughing ca daca ii adev at ar fi mai ciudat straight face cared ca e de plus pai cumpara picatura si lipeste ochi sau poxi pol sau ii zici ca eu picat ochiustraight facetongue

| trololololol a răspuns:

E clar ca e de jucarie, e imposibil sa cada ochiul din craniu pentru ca e atasat cu muschi, cu nervul optic, si in plus e si mai mare decat deschizatura din craniu. Si daca i-a picat unui caine ochiul ca l-a luat prea repede in brate ar avea mai degraba gatul rupt decat ochiul scos.
Raspuns: lipeste-l cu ceva lipici, sau coase-l.

| Maia a răspuns:

rolling on the floor) cum sa-i cada ochiu`?!? :O Omg! Doneaza-l pentru copii nevoiasi big grin si roga-o pe prietena ta sa-ti faca cadou altul!

| wanda a răspuns:

Wooooow
cum ce sa faci?
pffff
la veterinar cu el...
ce vrei sa faci?
sa il pui singur la loc?
du-te la veterinar
URGENT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te rog spune-mi ca e un cățeluș de pluscrying

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai bitterswweet azi chiar ai glume in tinelaughing)
intrebare de nota 10laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si eu m-am intristat foarte tare astazi. Am citit majoritatea raspunsurilor de la intrebarea asta. Trist... foarte trist...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bancuri cu catzei?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fugi la veterinar si u am un caine si tin ffffffffffffffffffffffff mult la el asa ca nu mai astepta du-te la veterinar

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stiu ca este o gluma sau o scriere umoristica.

| IepurasulBrunet a răspuns:

Este chiar infricosator. :-o Du-l la veterinar.Please.cryingcrying

| ElySa a răspuns:

Auziti ma da voi astia cu veterinarul sa-l duc la veterinar bun stim ca, cainele era de plus dar sa zicem ca ar fi fost adevarat ( cam ciudat daca ar fi fost) ce credeati ca iar face veterinarul iar lipi ochiul la loc cu scuipat laughing)))?