Cred ca trebuie sa mergi la doctor! Pentru tine (e bine ca ne scrii; mai afli adevarul de la oameni) "pliz!" Stii ce inseamna cuvantul spelling?
Dragii mei, după câte am tras cu căţelul vă sfătuiesc să nu mai ţineţi animăluţe pe lângă casă.
M-am dus cu el la un veterinar care s-a uitat ciudat la mine si m-a trimis la croitor, croitorul s-a uitat şi el strâmb la mine şi mi-a spus că mă poate ajuta doar cu un costum pentru căţel şi m-a trimis cu el la cizmar care a dat şi el la rândul lui din umeri aşa că m-am reîntors cu el acasă în aceeaşi stare după câteva ore.
Am luat un superglue şi l-am operat singur.
Alta problemă! L-am lipit puţin strâmb aşa că săracul căţel se uită puţin cam cruciş. Prietena mea când a venit s-a enervat că mi-aş fi bătut joc de el şi mi l-a aruncat în cap. Acum i-a picat celălalt ochi.
@soothe - Se vede că nu ai prins nuanţa celor scrise de mine. Cunosc engleza şi o cunosc încă destul de bine. Totul e o scriere umoristica.
Du-te urgent cu el la veterinar! Ceea ce zici tu e foarte grav, si nu suporta amanare.Mult noroc!
Poate i-ai facut ceva, ca protectia animalelor e deja pe urmele tale x(
Sarmanul catelus
Man, mai face omul glume dar nu le postează la Sănătate...nu vezi că "s-a băgat marfă" pe TPU şi 95 % dintre ei n-au apucat să te cunoască?
Fuguta la veterinar. Acum cred ca nu faci misto de noi?
Ok, asta chiar e infricosator. Pai n-ai ce sa faci decat sa-l duci la veterinar.
Sau prin intrebarea "ce sa fac" te refereai daca sa-l mai pastrezi sau nu?
Urmeaza sa-l duci la frizer sa-i faca o freza Emo, roag-o pe doamna de acolo, e gata cu el!
Caine de plus sper nu? ca daca ii adev at ar fi mai ciudat cared ca e de plus pai cumpara picatura si lipeste ochi sau poxi pol sau ii zici ca eu picat ochiu
E clar ca e de jucarie, e imposibil sa cada ochiul din craniu pentru ca e atasat cu muschi, cu nervul optic, si in plus e si mai mare decat deschizatura din craniu. Si daca i-a picat unui caine ochiul ca l-a luat prea repede in brate ar avea mai degraba gatul rupt decat ochiul scos.
Raspuns: lipeste-l cu ceva lipici, sau coase-l.
) cum sa-i cada ochiu`?!? :O Omg! Doneaza-l pentru copii nevoiasi si roga-o pe prietena ta sa-ti faca cadou altul!
Wooooow
cum ce sa faci?
pffff
la veterinar cu el...
ce vrei sa faci?
sa il pui singur la loc?
du-te la veterinar
URGENT
Auziti ma da voi astia cu veterinarul sa-l duc la veterinar bun stim ca, cainele era de plus dar sa zicem ca ar fi fost adevarat ( cam ciudat daca ar fi fost) ce credeati ca iar face veterinarul iar lipi ochiul la loc cu scuipat )))?
LarisaChe07 întreabă: