| xAkira a întrebat:

M-am lovit azi destul de rau cu leaganul in parc si mi-e teama sa nu se fi intamplat ceva mai rau decat o durere. adica nu mi-a aparut nici un cucui, dar am tot auzit despre problemele pe care le poti avea din cauza acestor lovituri si ma intrebam ce e mai bine sa fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| victorr_3274 a răspuns:

Pune o compresie cu ceva ceai de plante.

| PaulicaPaula a răspuns:

De ce natura este lovitura? Adica este o lovitura (din cate iti dai tu seama)grava sau usoara? Daca crezi de cuviinta te poti duce la un doctor sa te consulte, doar daca crezi ca lovitura este grava, daca nu poti ruga pe cineva din familie, sau pe un prieten sau o prietena sa te dea cu un dezinfectant! Sper ca te-am ajutat! Cius:*!

| PsihinG a răspuns:

Daca nu ai ameteli si stari de voma, eu zic ca e in regula, nu ai de ce sa-ti faci probleme.
In cazul in care starea ta se inrautateste, atunci v-a trebui sa te duci sa te vada un doctor.
Iti doresc sa fie doar o lovitura banala si maine sa te simti ma bine.

| CristiSiAtat a răspuns:

Taieti capu rolling on the floor

| xAkira explică (pentru CristiSiAtat):

Da ma? de taiat taieti-l tu :-l