Nu te poti infecta cu HIV asa (SIDA e stadiul IV al infectiei cu virusul HIV), deoarece HIV se ia doar prin sange si secretii uro-genitale, iar o picaturade sange in apa aia s-ar dilua destul de mult incat sa nu mai pota fi infectioasa.Singura sansa e sa ti se infecteze rana daca nu ai curatat-o la timp (infectie cu germeni comuni tratabili nu cu HIV).
Sida nu se ia chiar asa usor, trebuia sa iti cureti rana in apa curata nu in apa de la piscina. Sa fi fost adminstratorul/ salvamar sau cine mai pazea piscinele te dadeam afara in suturi. Cum pana mea te ai hotarat tu sa iti cureti rana cu sange in apa in care oamenii fac baie?
In apa aia e putin clor care mai curata, dap si am fost la strand si mi-am dubdit genunchi invatand sa inot si sunt sanatos like lion
E foarte posibil doar ca virusul HIV (sida) traieste in mediu extern doar 24 de ore asa ca ai grija! Mergi si fa-ti anlizele ca ori ce e posibil
Posibil orice...Iti recomand niste analize de sange pentru a te linisti in caz ca esti stresat din cauza asta.
Am fost si eu la Aqua Land dar nu ei SIDA pentru ca am lucrat acolo si mereu acolo si când faci baie apa se desinfecteaza