Nu stiu de ce folosesti niste termeni care n-ai habar ce inseamna. Torticolisul este din nastere. este o afectiune ce face gatul sa fie stramb intr-o pozitie pe viata.
Daca taceai filosof ramaneai! am mai avut problema asta am fost la medic si mi-a zis ca e torticolis asa ca du-te si fa pe inteligenta in alta parte ca aici nu ti-a iesit.
"Diferite tipuri de torticolis - Exista diferite varietati de torticolis, clasate dupa cauzele lor.
- torticolisul obisnuit sau banal apare uneori dupa o miscare brutala si fortata a gatului. Mai des, el se constata dimineata la trezire, fara indoiala din cauza unei proaste pozitii in timpul somnului. simptomele dispar in mai putin de 3 zile dupa odihna si dupa administrare de medicamente analgezice si miorelaxante (decontracturante musculare), in pomada sau pe cale orala.
- torticolisul congenital, prezent de la nastere..."
http://www.sfatulmedicului.ro/dictionar-medical/torticolis_2489
Netu' tau e idiot, daca netul ar fi atat de destept n-ar mai exista doctori. Ce-ti zic este de la medicina. nu zic ca sunt agricultoare de capsuni! Asa ca better think again.
Am fost la doctor acum cateva luni cand am mai facut o chestie de genul, i-am descris simptomele si faptul ca durerile au aparut la miscare brusca a gatului, si mi-a zis torticolis, si mi-a prescris tratament. doctor cu experienta din cluj, care isi da cu parerea intr-un spital nu ca tine pe TPU.
apropo facultate de medicina este si la oradea unde studentele sunt combinate cu profesorii si iau note pentru "sunt frumoase" asa ca lasa-ma.
acuma am fost la farmacie si mi-a dat ce mi-a dat si medicul atunci, un miorelaxant, ala stii ce e?
In fine, ideea e ca daca nu stii sa raspunzi la intrebare, care era ce sa fac sa imi treaca acesta durere (iar tu clar nu stii din moment ce nu ai facut decat sa te legi de termenul folosit de mine) te abtii! pe bune, aici nu suntem la concurs de cunostinte (daca e pana acolo si eu sunt olimpica la bio chiar pe partea de anatomie) ci pentru a ajuta oamenii, daca nu stii sa ajuti si sa raspunzi la intrebare nu are rost sa te bagi aiurea in seama ca nimanui nu ii pasa, pe bune!
Tocmai suntem pe TPU si pot zice ce doresc eu si sa ma leg de ce doresc eu, si acum. sa fiu si eu "desteapta" in toate ca tine. si tu. olimpica la bio pe ce ai ajuns? D-oh.
Poti sa iei decontracturante musculare (corzoxazona tablete sau unguent cu diclofenac) si sa te feresti de expunere la frig sau curenti de aer.
anonim_4396 întreabă: