| Diamond5 a întrebat:

M-am trezit cu o durere ingrozitoare la mana dreapta care o fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Pimpux a răspuns:

Ce ai facut tu cu mana aia inainte sa te pui la somn?

5 răspunsuri:
| Sekaki a răspuns:

Poate ai dormit pe ea sau ai deranjat-o cumva in somn, daca nu iti trece in 1-2 zile iti sugerez sa te duci la un doctor.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ai dormit pe ea si ti-a adormit, ori te-ai lovit in somn, sau te-ai lovit ieri si n-ai simtit pe moment si acum a inceput sa te doara, mi s-a mai intamplat asa.

| Luly1802 a răspuns:

Si mie mi se mai intampla. In somn, probabil ai dormit pe ea, sau ai miscat-o brusc, ceea ce a intins un muschi. Sau poate ieri, de exemplu, ai fortat-o cu ceva si nu ti-ai dat seama.

Poti sa o dai cu o crema mentolata sau cu galbenele. Se gasesc la magazinele de cosmetica NATURISTE.

Daca nu iti trece in cateva zile, singura solutie este sa te duci la medicul de familie.

Sper ca te-am ajutat... SUCCES!

| LlamaWSS a răspuns:

Poate e din cauza ca nu ai pus intrebarea la categoria corecta.

| Diamond5 explică (pentru Pimpux):

O intrebare foarte buna si in acelasi timp retorica! big grin Ms bro mi-ai adus aminte ce am facut cu mana happy