| paulthegame a întrebat:

M o intrebare un pic mai ciudata care ma roade : cand eram mic tata ma batea mereu, si odata mi-a dat cu polonicul in partea stanga a capului foarte tare, dupa vreo saptamana nu maiputeam sa citesc si a trebuit sa port ochelari, este posibil de la lovitura sa se produca, am ochiul lenes la stangu., voi ce spuneti?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
10 răspunsuri:
| ionescuandrada2000 a răspuns:

Da,este posibil! Cand te-a lovit cu polonicul, s-a dereglat ceva in creier.

| StefanChriss a răspuns:

Trebuie sa spun ca mie mi-ar fi foarte ciuda sa stiu ca am fost mutilat de propriul tata straight face. In orice caz, intrebarea ta necesita un raspuns specializat, deci nu-si prea are locul aici, pe un site, ci in cabinetul unui doctor oftalmolog.

| Lyra a răspuns:

Da, este destul de posibil.

| lBroken69 a răspuns:

Du-te la un oftalmolog, iar pe tatal tau sa il ia toti dracii.Cum sa iti bati copilul mereu.Cred ca tatal tau era un betiv jegos.Da ai ambliopie, cand te-a lovit ti-a atins un nerv foarte tare.
Cauta un doctor oftalmolog.
Sper ca te-am ajutat!:*
Funda?

| Valentinct a răspuns (pentru lBroken69):

Eu ii propun mai intai sa iti rezolvi problema cu tatal tau nu este normal sa te bata, hai sa zicem ca te bate, dar cu polonicu? ce om prost straight face

| paulthegame explică (pentru Valentinct):

Din fericre a murit cand eram in clasa a 2

| paulthegame explică (pentru lBroken69):

Am incercat ma cand eram mic plus ochelari plus exerciti, acuma am 21 nu mai sunt copil. problema la ochi e ca sta spre nas daca ar sta drept ar fi perfect

| paulthegame explică (pentru TheCubeBoy):

Am facut multe exeriti plus pansament pe un ochiu drept ca sa vad cu cel lenes si la mine problema e ca vad cu el fb doar ca sta spre nas, e aiurea oricum

Răspuns utilizator avertizat
| Valentinct a răspuns (pentru paulthegame):

Din fericire? ha... tine cont ca daca nu era el tu nu ai fi existat