Chestia cu trasul in piept a prafului de creta este deosebit de periculoasa! Tot la modul serios iti raspund!
Am incercat eu, se ridica la vreo 38, pisezi creta o pui intr-un pahar cu apa si Voila!
Serios. Au incercat niste fosti colegi de ai mei care erau la fel de curiosi ca si tine si care vroiau sa scape de testul la mate Si faza e ca lor le-a fost foarte rau. Acum depinde de organism.
Eu impreuna cu inca unu am mancat aproape o cutie de creta alba si colorata cutie de 20 de bucati insa mie nu mi s-a intamplat nimic dar celalat a ajuns la spital deoarece nu mai putea respira bine din cauza cretei care i s-a lipit ca guma de laringe sau faringe sau ceo-r fi alea eu iti recomand sa nu mananci mai ales sa NU TRAGI IN PIEPT CRETA poti face hepatita sau astm.
Hey
Mai, din ce stiu eu nu patesti nimic. Se spunea odata ca daca inghiti creta faci febra, dar am inteles ca nu e niciun pericol, chiar ca este o sursa de calciu...bine,poate nu e chiar asa, dar...
Am tras praf in piept cand bateam bureti si dadusem sa strantut si am luat si mai mult praf si,,,, dar daca e sa inghit creta in cat timp isi face efectu?
UngureanMadalina întreabă: