| Ioana06i a întrebat:

Mă aflu în prima zi a menstruației și azi am observat că fluxul îmi este foarte scăzut și foarte închis la culoare, față de lunile precedente... Când fluxul era unul foarte mare și culoarea sângelui era puțin mai deschisă la culoare. Crampe nu prea mai am, că aveam și crampe foarte mari, doar grețuri, dar mici. Iau anticoncepționalele Belara Continuu. Relații sexuale nu am întreținut niciodată, dar sunt totuși îngrijorată că este prima dată când mi se întâmplă asta.

De la ce credeți că poate fi? Este grav?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
1 răspuns:
| alina2k18 a răspuns:

Pai cand iei anticonceptionale ai mai putine dureri/crampe, SPM diminuat, sunt efectele pozitive ale medicamentului, sunt fete care fix asa se trateaza pentru ca au dureri de nu se pot ridica nici din pat.
Se poate scurta si menstruatia gen de la 5 zile la 3.
E ok, nu te ingrijora.
O menstruatie normala are cam 50ml de sange laughing adica vreo 2 linguri, poate parea extrem putin pentru cine are foarte abundent si o are si de 7 zile dar atat e normalul.
Eu cam asa am doar ca am dureri foarte mari in primele 24 ore desi fluxul e extrem de mic.