| Girly97 a întrebat:

Mă bucur că mă simt mai bine și că pot merge fără să șchiopăt dar încă mă doare glezna la răsucire și azi dimineață de exemplu mi-a fost greu să mă incalț. Nici medicul de familie nu știe de unde am făcut această întindere de ligamente dar crede că de la munca de birou unde stau toată ziua pe scaun. Nu mă gândeam că se vindecă atât de greu. Ați avut și voi întindere de ligamente?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Aveam o prietena in liceu care mereu avea astfel de episoade.laughing Vei fi ok si te vei recupera cat ai zice peste.Nu-ti fa griji.

| Roger645 a răspuns:

Problemele legate de glezne trec in saptamani ( entorse, luxatii etc) sau niciodata daca ai cartilagiul strivit/ terminat: blocare/sudare glezna la 90 grade. Posibil sa fii facut un efort major brusc fara sa fii incalzit ( gen alergat dupa tramvai, sarit un sant etc) si o patesti. E umflata glezna, doar la siret?

| Girly97 explică (pentru Roger645):

Buna dimineata. Inainte era destul de umflata glezna, dar acum nu mai este decat foarte putin.

| Roger645 a răspuns (pentru Girly97):

Iti va trece fara sa bagi de seama. Vreo 1-2 luni fa cumva sa faci din nou problema. De regula a-2a oara se vindeca mult mai greu si nu isi va mai reveni complet.