| ciptoni a întrebat:

Ma confrunt de ceva timp cu nista dureri pulsatile in zona stanga a spatelui,dureri care radiaza pe coloana si in fata in piept tot pe partea stanga,am insomnii am pierdut mult in greutate nu am pofta de mancare,inima o ia razna,am palpitatii si tensiune, am facut ceva investigatii si nimic concludent. Daca a mai trecut cineva prin asa ceva astept un sfat. Multumesc anticipat
.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
4 răspunsuri:
| Ralukafay a răspuns:

Si eu am cateodata dureri pulsatile in spate,dar nu ca ale tale(nu cred ca sunt ca ale tale),am si eu insomnii,sunt foarte slaba,nici eu nu prea am pofta de mancare spre deloc,adica nici paine nu mananc la nicio mancare si nici mancare nu prea mananc, nu stiu la ce te referi cand zici ca inima ti-o ia razna, am palpitatii(cred), dar cred ca am si tensiune, cred.Dar nu am niciun sfat pentru tine pentru ca eu nu mi-am facut nicio analiza si nu am mers la niciun control de cand aveam aproximativ si maxim 5 ani.Acum am 15 ani.

Bula
| Bula a răspuns:

Trebuie neaparat sa mergi la medic!
Simptomele descrise de tine pot indica si tuberculoza (TBC), care, neglijat, poate fi mortala!
TBC-ul se poate trata si se poate scapa de ea, daca se intervine la timp.

Răspuns utilizator avertizat
| ciptoni explică (pentru Bula):

Multumesc pentru sfat