| Ellie2emma a întrebat:

Ma confrunt din luna mai cu candidoză recurenta. O sa zic sincer. Eram elevă și nu aveam bani sa merg la un ginecolog decât dacă ii ceream mamei mele și nu am vrut sa fac asta ptc deși candidoză nu are neapărat legătură cu bolile cu transmitere sexuală, ea sigur s-ar fi gândit la asta și ar fi ieșit cu scandal laughing. M am dus la farmacie și i-am zis simptomele mele unei doamne și a fost drăguță și mi- a dat tratament fără prescripție medicală și mi- a zis ca cel mai probabil am candidoză. Mi a trecut după. Însă am folosit antibiotic în mod repetat neștiind la început ca ăsta îmi poate provoca candidoză vaginală și am pățit o iar după câteva luni prin august. În octombrie iar, iar acum iar. De data asta nu înțeleg de ce mi-a reapărut. In celeste rânduri am folosit antibiotic, dar acum nu. Nu imi dau seama dc imi tot reapare. Curând după sărbători o să merg la un ginecolog ca am făcut rost de bani și sunt studenta acum. Dar până atunci aveți ceva sfaturi cum să o previn? A mai pățit cineva? Mă disperă efectiv infecția asta. Și da, am partener sexual si s-a tratat și el penultima oară dar mie mi-a reapărut deci nu e el problema.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
2 răspunsuri:
| Robert2526 a răspuns:

Cauta la farmacie o crema cu terconazol apoi cand ai timp mergi la medic pentru ca e nevoie de fluconazol. dar e doar cu reteta si doar dupa confirmarea ca este vorba despre candidoza

| Crissssssssss26 a răspuns:

Poti sa folosești Poliginax, sunt salvatoare