| ilie35 a întrebat:

Ma dare maseaua foarte tare ce pot face? in afara sa merg la dentist!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
| JohnnyBi a răspuns:

Iei 1293019230 pastile care ascund durerea si cand nu isi mai fac efectul ajungi la dentist cu o gaura in gura. si atunci o sa te doara de o sa plangi. e mai usor sa previi decat sa tratezi. dintii nu sunt o discutie, ai 1 set pentru 1 viata.

| mona a răspuns:

I a o pastila de ibalgin sau ibuprofen, iti va alina durerea pe moment

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

DEPINDE de cauza acestei dureri!
Cel mai probabil, ai o carie şi îţi este afectat nervul acelei măsele...

TREBUIE să mergi cât mai curând la stomatolog pentru ca să vadă despre ce este vorba!

Până atunci, pentru a atenua temporar aceste dureri, poţi să foloseşti ( cu respectarea Prospectului ) unul dintre următoarele medicamente : Ketorol/Ketonal, Algocalmin/Algozon, Nurofen ( simplu sau forte ), Ibuprofen 400/Markofen, Ibuprofen 600 ( dacă durerile sunt foarte puternice ), etc.

Toate cele bune.

| Felys a răspuns:

Te dai cu capul de pereti, tu crezi ca durerea de masele este precum gripa, sa treaca de la sine?

| zaratu a răspuns:

Iau un ketonal forte si iti trece

| TPUuser199 a răspuns:

Mergi la dentist, este cea mai buna solutie. Eu una am o fobie de ei, insa nu am avut ce sa fac. ma dureau si pe mine inainte maselele, insa am fost la stomatolog, iar acum nu mai am nici- o treaba

| secretlove2014 a răspuns:

Banuiesc ca ai gaura in masea,dar daca nu vrei sa te duci la dentist cauta o bucatica de tamaie(rasina se mai numeste)si pune-o in gaura maselei, iti va omori nervul, asa face tatal meu si a scapat, binentels stiu ca nu toata lumea isi permite sa mearga la dentist, este scump!

| Girly33 a răspuns:

Poti lua antibiotice de la farmacie sau sprei de masele.