Mergi la oftalmolog și pentru telefon redu lumina. Daca tot te deranjează, descarcă aplicatie "mod nocturn".
Încearcă să faci și altceva ce îți place și in acest fel să nu mai stai foarte mult pe telefon.
Dependența de telefon este un lucru dăunător
Ochii verzi si albastri sunt mai sensibili decat cei caprui sau negri. In general celor care prezinta sensibilitate la lumina li se recomanda ochelari cu lentile heliomate. Lentilele heliomate devin mai inchise la culoare pe lumina puternica si se deschid la culoare pe lumina slaba. Sau sa porti ochelari de soare.
Du-te la medicul de familie, el stie ce e de facut mai departe. Miopie nu ai, miopia este atunci cand nu mai vezi la departare sau apropiere. dar e posibil sa ai nevoie de ochelari.
Salutare.
Am patit-o si eu si e destul de nasol. Intai am mers la un control oftalmologic si mi-au spus ca n-am nevoie de ochelari, apoi am mers la medicul de familie.
Concluzia pe care am tras-o dupa a fost ca aceste dureri vin din lipsa vitaminelor. Daca nu ai acces la legume si fructe de tara ci doar cele din supermarket, e posibil sa se aplice si la tine. Incearca Supradyn Energy, un singur tub zic ca-i suficient.
Singura solutie: cumpara-ti URGENT telefon cu butoane in locul telefonului tau "destept" de acum!
Simptomele care le arati indica o oboseala cronica ai ochilor, iar peste cativa ani vei ramane partia- sau chiar complet oarba!
E normal daca nu prea iesi afara in soare. Cu cat iesi mai des cu atat se obisnuiesc ochii. Acum nici nu trebuie sa privesti direct spre soare, nu e recomandat nimanui.
Si cand stai cu ochii in ecrane da luminozotatea la minim si nu o sa mai simti acelasi disconfort.