| madaXXde a întrebat:

Mă doare foarte des capul si la 1-2 luni imi curge sange din nas!
Aceasta durere de cap o am de aproximativ 5-10 ani, dar nu mam dus la doctor! Ce sa fac? A fost cineva in situatia?
Si vreau sa ma duc la doctor si ce analize sa imi fac?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| FatUglyVirgin a răspuns:

N-ai medic de familie sa vorbesti cu el sau cum?

| matrix100 a răspuns:

Mergi la doctor si o sa iti spuna el ce analize si ce pastile sa iti dea. dar nu stiu cum ai putut sa stai atatia ani cu asemenea problema. mergi neaparat la medicul de familie

| alexandru1234567890 a răspuns:

Mergi la doctor, hipertensiune! Pericol de deces.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sigur ca trebuie sa mergi la doctor.Aici nu stie nimeni sunt doar pareri. Poate ai probleme cu circulatia sangelui la cap, poate alte probleme mai grave, tensiune sau hipertensiune.Eu de exemplu nu pot sa iti pun tensiometru pe tpu.Mergi la medic sa nu patesti ceva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Iti va lua tensiunea, iti asculta inima si apoi in functie de rezulatat, irti da un tratament.Nu te atie nu iti face altceva nimic. Sanatate.

| FGirl a răspuns:

Normal ca trebuie sa mergi la medic, pentru binele tau. Mai mult de atat nu te poate sfatui nimeni pe TPU.

P.S. Cum ai suportat o durere de cap 5-10 ani?