Cuisoare iti amortesc zona, e adevarat si eu am folosit. Dar este ceva care are efect momentan pana mergi la medic. Este foarte important sa mergi sa vezi daca trebuie sa-ti scoata nervul sau sa-ti dea antibiotic... in caz ca maseaua este cu abces. Poti sa mergi la urgenta daca nu ai un medic stomatolog la care sa apelezi. Iti doresc multa sanatate
Urgent o aspirina; asa se face la durerea de dinti, masele,- asta o stiu de la Dr.stomatolog Nimigean, - renumit in domeniu, pasionat de meserie. Sanatate si numai bine, Lucien.
@deffect esti defect? Cum sa faci asa ceva? Ia un algocalmin si fugi repede la stomatolog.
Ia un nurofen! in cateva minute iti va trece cu siguranta! nu-ti umbla pe la ea ca n-are rost mai rau o sa te doara, ia pastila care ti-am zis este foarte buna mai ales pentru dantura!
Data viitoare cand te va durea maseaua, mergi la farmacie si ia-ti KETOROL. e foarte bun. mie intotdeauna imi trece durerea de masea daca beau unul.
Multumesc de raspunsuri.Chiar maine o sa ma duc la dr. sa ma repare pentru. ca maseaua e cam deffecta
Daca nu vrei sa mergi la un stomatolo, ceea ce este cel mai recomndat...foloseste tador sau aulin.sunt foarte eficiente, ti-o spun din proprie experienta.
Conservant? :O incearca niste algocalmin si du'te la stomatolog
LarisaChe07 întreabă: