Du-te la farmacie si intreaba farmacista/ul de o pastila de calmare.si eu am patit la fel si noaptea m-am cam chinuit cu maseaua da daca iei o pastila s-au te dai cu un gel calmant, vei adormi. sper ca te-am ajutat
Ma...e cam neortodox...dar sa stii ca vechea poveste cu palinca la masea. chiar merge
Exista si stomatolog de urgenta, la care poti apela cand vrei tu, chiar si duminica, noapte sau in sarbatori, altfel ia ketanol
Cred ca ai primit curent ai putea cumpara "aulin" daca este farmacie deschisa in preajma ta! daca nu, aprinde o tigara si baga in urechea din partea maselei care te doare!
Pai maseaua daca este plombata.nu are cum sa doar.ca doar nervu' presupun ca ti l-a scos.alec stomatolog.dar incearca daca ai Algocalmin fiola sau Lidocain Spray(c-am 46 Ron scump.)
Pai...cel mai bun remediu este sa dormi...ca sa nu mai simti durerea sau cineva mi-a spus ca daca bei putina tuica sau ceva tare are sa-ti amorteasca maseaua nu vei mai simti durerea pana maine asa mi s-a spus plizzz funda plizzz
dobrin1019 întreabă: