Da. Ce-i așa mare căcat? Pneumonia cum crezi că se face? Și alte boli care își au originea în plămân, nu în gât. Îs sute. Dacă faci tratament așteaptă câteva zile. Dacă nu îți trece, mergi la alt doctor.
Vere cu tusa seaca? si durere in plaman?
Si eu zic tot asa am racit putin mai rau si poate am si sevrajul de fumat mai rau... sau m-am speriat putin mai mult cu raceala asta
Da. Ce-i așa mare căcat? Pneumonia cum crezi că se face? Și alte boli care își au originea în plămân, nu în gât. Îs sute. Dacă faci tratament așteaptă câteva zile. Dacă nu îți trece, mergi la alt doctor.
Buna! Simptomatologia pe care o ai indica un sigur diagnostic si anume cel mai probabil ai facut o Bronhopneumonie. Nu stiu de ce dar nu cred ca un medic ti-a recomandat acest tratament deoarece nu este tocamai un tratament ''complet'' din punct de vedere medical avand in vedere simptomatologia pe care o ai( de ex: in mod normal Amoxicilina se adminsitreaza din 8 in 8 ore in doza recomandata de catre medic). Oricum cred ca ti-ar trebui si niste tablete pentru tuse precum si niste antipiretice( din moment ce spui ca ai frisoane cel mai probabil ai si febra).
Nam acuma doar tusesc si simt ceva care ma arde/ma tine si respir mai greu.
E din cauza ca m-am lasat de fumat si am si racit?
Nu cred ca e din cauza ca te-ai lasat de tigari! Din contra. Iti recomand totusi sa mergi la un consult medical de urgenta mai ales ca ai si o usoara dipsnee( respiratie ingreunata). Daca simnti ca ceva nu este in regula sau te simnti mai rau adica vezi ca nu poti respira cum trebuie te poti adresa si unui echipaj de ambulanta!