| Danciu_Raul_1991 a întrebat:

Ma doare putin capu zona fruntii, am tuse, ma doare in zona pieptului si putin spatele si nu sunt sigur ce am
Doctorii mi-au dat sa iau 3 pastile de Decasept pe zi si
3 pastile de Amoxicilina pe zi din 6 - 6 ore
ma ajutati va rog
Am uitat sa va zic m-am lasat de fumat acum 10 zile si am fumat timp de 2-3 ani in care ultimele 4 5 sapt am fumat foarte putin. ca sa pot sa ma las de ele

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| Teardrop a răspuns:

Da. Ce-i așa mare căcat? Pneumonia cum crezi că se face? Și alte boli care își au originea în plămân, nu în gât. Îs sute. Dacă faci tratament așteaptă câteva zile. Dacă nu îți trece, mergi la alt doctor.

8 răspunsuri:
| Danciu_Raul_1991 explică:

Si nasu infundat

| Danciu_Raul_1991 explică:

Acum dupa o zi am si frisoane

| Teardrop a răspuns:

Răceală -.- Nu te-ai mai răcit în viaţa ta, sau ce Dzeu?

| iulian1302 a răspuns:

Buna! Simptomatologia pe care o ai indica un sigur diagnostic si anume cel mai probabil ai facut o Bronhopneumonie. Nu stiu de ce dar nu cred ca un medic ti-a recomandat acest tratament deoarece nu este tocamai un tratament ''complet'' din punct de vedere medical avand in vedere simptomatologia pe care o ai( de ex: in mod normal Amoxicilina se adminsitreaza din 8 in 8 ore in doza recomandata de catre medic). Oricum cred ca ti-ar trebui si niste tablete pentru tuse precum si niste antipiretice( din moment ce spui ca ai frisoane cel mai probabil ai si febra).

| Danciu_Raul_1991 explică (pentru iulian1302):

Nam acuma doar tusesc si simt ceva care ma arde/ma tine si respir mai greu.
E din cauza ca m-am lasat de fumat si am si racit?

| Danciu_Raul_1991 explică (pentru Teardrop):

Vere cu tusa seaca? si durere in plaman?

| iulian1302 a răspuns:

Nu cred ca e din cauza ca te-ai lasat de tigari! Din contra. Iti recomand totusi sa mergi la un consult medical de urgenta mai ales ca ai si o usoara dipsnee( respiratie ingreunata). Daca simnti ca ceva nu este in regula sau te simnti mai rau adica vezi ca nu poti respira cum trebuie te poti adresa si unui echipaj de ambulanta!

| Danciu_Raul_1991 explică (pentru Teardrop):

Si eu zic tot asa am racit putin mai rau si poate am si sevrajul de fumat mai rau... sau m-am speriat putin mai mult cu raceala asta