anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma ia somnul relativ devreme, la ora 21-21.30 deja imi e foarte somn si simt ca trebuie sa ma pun in pat, am mai observat asta, imi apare senzatie cam jumatate de ora, pana la 22, 22:30, dupa care dispare, deci e o senzatie foarte puterinca de somn, oare de ce? Ma enerveaza in special daca conduc la orele astea, nu de putine ori am tras la motelurile/hotelurile de pe marginea drumului pentru a ma odihni, efectiv nu mai pot sa tin ochii deschisi, la fel e si acum cand scriu asta, ajutor, dorm suficent pe noapte, nu fac efort fizic exagerat dar nici nu sunt extrem de sedentar.

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| debro1 a răspuns:

Te gandesti la anumite chestii intre aceste ore? Esti stresat? Ai o dieta slaba? Esti deshidratat?
Eu ca sa raman treaz stau pe PC sau pe telefon, nu recomand asta la volan happy.Dar incearca sa nu faci ce am zis eu mai sus, poate una dintre ele este cauza.Scuza-ma daca nu te-am ajutat, noapte buna.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru debro1):

Nu ma gandesc la nimic special intre acele ore, apa beau suficenta, 2.5l pe zi, cam asa, stresat sunt putin, dieta slaba nu am, dar nu cred ca stresul e cauza, ai funda oricum