| nuconteaza777 a întrebat:

Mă înteapa inima deja de o săptămână, care ar putea fi cauza?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
7 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Dacă eram în locul tău eram de 6 zile la spital deja nu întrebam pe net unde nu îți poate pune nimeni un diagnostic

| john533408 a răspuns:

S-ar putea să fie tensiunea prea mare. Cam asta pățesc şi eu. Las-o mai moale cu cafeaua, energizantele şi chestiile care îţi dau un "surplus" de energie.

| QElenaBoghiu a răspuns:

Cel mai probabil nu te inteapa inima, ai doar cateva crampe la muschiul din acea zona. Dar totusi pentru a fi mai sigur, mergi la un medic sa te controleze.

| Arhix a răspuns:

Durerile in zona inimii nu sunt neparat cauzate de aceasta. Eu am avut o asemenea problema acum cateva zile si cauza era o nevralgie, am stat in frig dezbracat, cu niste unguente si un anti-inflamator a trecut. Cel mai bine mergi la spital, faci un EKG, ti se masoara tensiunea si o sa vezi.

| Simpatic a răspuns:

Aici nu tratam nici cauze nici simptome. dar inima nu doare!
pe de alta parte este nevoie sa faci niste investigatii chiar si la inima sa vezi ce si cum.
pana una alta daca te mai doare ia o aspirina cardio (75mg) daca nu ai asa ceva prin casa rupe in doua o aspirina normala si ia doar jumatate, sa vezi daca nu te lasa intepatura.
dar cum spuneam mergi la medic, cauzele pot fi de la ceva banal pana la ceva probleme.
si bolile inimii chiar daca nu toata lumea stie sunt date de consumul de sare in exces si MAI ALES DE CATRE COLESTEROLUL CRESCUT

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asa-numitele intepaturi la nivelul inimii vin cel mai adesea insotite de o durere toracica, insa nu duc in mod implicit la suspiciunea unui atac de cord. Problemele de inima sunt doar una dintre cauzele care au drept simptom intepaturile la inima.

Cel mai probabil ai depus mult efort, intr-o perioada scurta de timp - poate fi vorba de hipertensiune arterială.

| nuconteaza777 explică (pentru anonim_4396):

Sunt in depresie demult și în ultima saptamana plîng in fiecare noapte.Plinsul poate afecta inima?