anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma intereseaza niste pareri sincere din partea baietilor. M-am hotarat sa ma apuc de sala si sa nu ma las. O fac pentru a slabi ( acum ) dar pe parcurs, dupa ce o sa dau jos am sa merg doar pentru a ma mentine si a face sport pentru un corp sanatos. Parea voastra este ca, pentru prima oara sa imi fac abonament normal 90 de lei, toata luna sau cu " Personal Training " care o sa fie mereu langa mine + care imi va face o dieta? Acesta e pe luna 200 lei ( 2 mil. vechi ). Parerea voastra?! Cam in jur de 7 8 kg ar trebui sa dau jos

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
6 răspunsuri:
| AmericanHistoryX a răspuns:

Poti slabi si daca alergi, pentru ca spre deosebire de mersul la sala se pun in miscare mult mai multi muschi si se arde foarte bine si nu stai la coada la aparate sau sa lucrezi dupa toti transpiratii
legat de dieta, crede-ma ca sunt pe net la diete ca nu stie antrenoru' ala atatea
dar, rezultatele difera de la persoana la personana in functie de capacitatile metabolice a organismului si....chestia aia pe care o numim vointa

| daassh a răspuns:

Toata lumea spune exact acelasi lucru ca si tine. dar ca sa dai pana in 10 kg nu e nevoie de personal trainer, dar asta inseamna ca trebuie sa muncesti, sa te odihnesti, si sa mananci adecvat, poti obtine linistita informatiile necesare, dieta, antrenament de pe internet(parerea mea) nu este nevoie de un "personal trainer". Personal eu sunt un personal trainer in Hunedoara, iar majoritatea persoanelor vin doar asa de capul lor, de multe ori le atrag atentia ca se actidenteaza de continua executarea micarilor tot in modul acela, dar eu nu ma asculta si tot asa fac, si se uite cu, "coada" ochilor daca ma uit la ei, sau de cele mai multe ori imi zic, ce ba, ce stii tu, vezi-ti de treaba ta, asta e mentalitatea de aici si nu ai ce sa faci, de aceea te sfatuiesc sa te documentezi bine inainte sa mergi.Succes!

| R100 a răspuns (pentru daassh):

Eu banuiam ca personal trainer inseamna persoana care sta mereu dupa tine si in ora aceea e doar " al tau " cum s-ar zice... De aceea mi-a si dat un program / orar ca sa imi pot alege o ora in care e liber si domnul respectiv. Am zis ca mai bine e asa, sa stiu ce sa fac prima data. Sa cunosc si eu oamenii de acolo, sa ma obisnuiesc si dupa abonament normal, fara instructor. Dar se pare ca eu vad altcumva lucrurile... Dau banii degeaba cand el sta cu altcineva?! Nu cred ca asta incerca sa imi explice domnisoara de acolo sau nu inteleg eu, romaneste

| daassh a răspuns (pentru R100):

Deci Un Personal Trainer e doar al tau in ora acea, sta langa tine, te antreneaza, iti da cele mai bune sfaturi, diete, etc asta e normal, dar nu e chiar asa treaba, aici ca sa-ti faci venituri in aceeasi ora pui mai multe persoane si acel personal trainer se duce sa-i verifice pe fiecare pe langa antrenamentul sau, deci nu o sa stea doar langa tine(asta ti-o spun din experienta proprie), acum depinde de la sala la la sala, si e posibil sa fie asa cum spui tu, acum tu stii ce e mai bine de facut pentru tine si ce alegere trebuie sa faci, daca te mai pot ajuta cu alte imformatii, cu mare placere.

| R100 a răspuns (pentru daassh):

Esti un dragut, multumesc frumos. Maine, dupa prima ora am sa iti spun ce si cum am facut

| daassh a răspuns (pentru R100):

OK, multumesc frumos, asemenea, te astept maine cu imformatii proaspete.