anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ma masturbez de la 10 ani si acum am 17, sunt fata. o fac de o data sau 2 ori pe zi. Ce pot pati(nu imi introduc degetul in vagin.imi mangai clitorsul) si am orgasm. Pot pati ceva? Ma dor ovarele dupa si imi curge un lichid transparent nemirositor.Va rog sa imi dati sfaturi sincere dar sa nu ma radeti!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Eu cred ca faci exces de masturbare. Frecventa normala este o daa la 2-3 zile. Nu ti se intampla nimic grav, mai ales daca ai grija sa te speli bine pe maini inainte de a te masturba, dar s-ar putea sa intampini ceva dificultati in a avea orgasm la penetrare cand vei avea viata sexuala.

33 răspunsuri:
| Daniel757 a răspuns:

Ba da la 17 ani nu trebuie sa dai bacul?

| sibel19998 a răspuns:

Eu am 12 si acum in 2011 implinesc 13.Si eu ma masturbez dar la cateva zile.si imi era fria sa nu mi se intample ceva.Ms pentru raspuns Brigaela

| dianapiticu a răspuns:

De patit nu patesti nimic, doar ca in momentul cand vei incepe viata sexuala, asta daca nu ai inceputo e posibil sa nu te simti la fel de bine. Ovarele te dor pentru ca orgasmul nu e suficient.Adica nu te termini bine. E normal sati curga un lichid deoarece asa se intampla cand ajungi la orgasm.

| miauxxl a răspuns:

Poi e ceva normal te exciti cand iti intosugi degetul in vagin si ai orgasm si curge un lichid adica te uzi si na pui mei