La cei 13 ani ai tai nu inteleg exasperarea cu marea.Crezi ca te alege cineva acolo?
Ce coincidenta! Ma numesc tot alexandra, am tot 13 ani si aproape 1, 60 inaltime.Acum 1 an m-am confruntat cu aceeasi problema ca si tine. Aveam 1, 56 inaltime si 62 de Kg.Am fost la un medic endocrinolog si mi-a dat un regim, spunandu-mi ca la inaltimea si varsta mea greutatea normala este 50 de kg.Cu acel regim am slabit de la 62 kg la 53 cate am acum si mai am si 1, 58 deci e bine.Ca sa slabestiar trebui sa faci acelasi lucru.Incearca sa mananci la ore fixe sa nu mananci mancaruri gatite in mult ulei, fara unt, margarina, sucuri, dulciuri{decat o data pe saptamana} si mai ales fa multa miscare.Mult Succes! si nu uita daca chiar vrei sa slabesti trebuie sa ai multa ambitie altfel nu reusesti. pupici
La varsta ta nu trebuie sa incepi o anumita dieta, deoarece esti inca in crestere si organismul tau nu e dezvoltat complet.Ai grija de tine si gandeste-te ca nu are importanta cum arati, ci trebuie sa fii sanatoasa.
Buna, esti inca prea micuta sa iti pui probleme la felul cum arati...deoarece corpul tau este inca in dezvoltare, deci Alexandra iti dau un sfat traieste-ti copilaria in continuare pentru ca vei avea timp sa iti faci griji si pentru silueta... take care