Ce inaltime si ce greutate ai? Tine cont, vitaminele nu ingrasa, iar luate fara indicatie medicala si in cantitate mare, pot da chiar probleme... Ai facut analize? Daca vrei, scrie-mi amanuntit caracteristicile tale si program zilnic(activitati) si am sa incerc sa-ti scot necesarul de calorii zilnice(sunt pediatru)... iar tot ce mananci peste o sa te ajute sa iei in greutate, desi cred ca nu trebuie sa fie o problema care sa te preocupe! Kg in plus sunt cele care dau probleme!
Draga mea, bucura-te asa cum esti acum...Peste cativa ani, o sa vrei sa slabesti. Dar, daca simti ceva care te deranjeaza in ceea ce priveste sanatatea, iti recomand sa consulti medicul.
Esti in crestere, si organismul arde caloriile destul de repede, dar nu inteleg de ce te stresezi ca esti slabuta...anyway daca tot vrei si vrei sa te ingrasi, fa o vizita micuta la doctor
Bye:*
Andreea s-ar putea sa ai viermisori, spune-i mamei sa controleze, acum exista o analiza moderna, pentru ca la analiza veche coproparazitologic se numea nu se vedea pentru ca viermii depun oua doar la anumite zile, exista o metoda moderna se numeste ig oxiuri, da-i mamei sa citeasca asta.
Deeaandreea9156 întreabă: