E posibil sa ai si tu, sau o infectie urinara. Du-te neaparat la medicul de familie.
EU, ia citeste tu raspunsul meu sa vezi ca si eu i-am spus sa mearga la medic. Mie nu are de ce sa-mi fie rusine, poate tie pentru rautatea, invidia si uratenia pe care o etalezi pe site. Daca nu te-ar ineca invidia, ai invata poate sa vorbesti frumos si sa nu jignesti oameni fara rost.
Eu am acceptat acel premiu cu plecaciune si multumiri, fiindca asta era parerea mai multor sute de oameni. Eu respect oamenii si parerea lor si nu as fi putut sa le refuz premiul, jignindu-i si neglijandu-le parerea.
Vezi tu, exista si oameni buni, cinstiti si curati, nu toata lumea se zbate in invidie si in jigniri la adresa altora. Rusine sa-ti fie tie!
Este posibil, daca aveti aceleasi simptome sa aveti si aceeasi boala. Cauta mai bine pe internet despre gastrita, ca sa vezi cum se manifesta si cum poti sa te vindeci daca intr-adevar ai!
S-ar putea sa ai ceva viermisori intestinali,mergi si tu cu o proba de scaun la laborator sa vezi ce zic analizele
Mergi la medic draga! nu te lua dupa brigaela, vezi doamne smecherita anului, sa fi fost in locul tau refuzam aceasta numire brigaela, sa-ti fie rusine!
Iti recomand sa citesti ghidul adolescentei creat de cei de la Chilotis!
https://chilotis.com/
Deeaandreea9156 întreabă: