Sora mea are 21 de ani si ia acest supliment de cateva luni bune si locuind in aceeasi casa e schimbata deoarece e mult mai calma si linistita. avand mult de invatat la facultate o ajuta si la memorare in mare parte.
Dacă ai deficit de magneziu, vei simți un efect de relaxare, o ușoară trecere a anxietății și un sentiment general de bine. În cazul meu a trebuit să iau câteva zile până și-a făcut efectul în totalitate. Dacă nu ai, nu simți nimic și ești predispus spre a face surplus de Mg.
Pai si ce fac in conditia in care desii la analize nu iasa lipsa de magneziu, totusi medicul pe baza simptomelor mele a reomandat sa iau magne b6?
Asta inseamna ca luand in plus, se va produce toxicitate?
Eu iau Magne B6 de 375 mg, de la MaxiMag Zdrovita, sub forma de praf in pliculete.
1 plic pe zi, deci 375 mg pe zi, deci dupa informatiile de pe prospect este 100 % doza zilnica recomandata.
Foarte fain ca i-a adus beneficii.
Dar stii cumva ce doza ia si daca face si pauze?
M-ar ajuta foarte mult un raspuns :-).
Simptomele pot fi generate și de anxietate, dar dacă medicul ți-a recomandat asta merită încercat să vezi dacă vei simți efectele sau nu. Trebuie să iei mai mult timp doze mari ca să faci surplus de Mg, ești în siguranță cu doza asta. De reținut, dacă ai avut sau ai vreo infecție urinară tratamentul trebuie întrerupt până se vindecă complet.
Am citit ca specifica asta si pe prospect, stii cumva de ce?
Ce legatura are magneziul cu infectiile urinare?
2 pastile de cate mg?
Si a facut vreodata vreo pauza in lunile astea de cand tot ia?
Favorizează nivelul de Mg în sânge dar mai multe detalii medicale nu știu să-ți dau. Cert e că eu am avut infectie urinara si a aparut iar dupa ce am luat 2 pastile de Magne B6 pe zi timp de o săptămână. Nu stiu daca a avut vreo treaba dar am renunțat la el. Totusi, in acelasi timp am fost si pe niste benzodiazepine pentru tulburari de anxietate de sanatate si s-a dovedit ca nivelul meu de Mg era normal, iar singura problema a fost anxietatea. Astfel, l-am luat degeaba dar iti recomand sa asculti sfaturile medicului.
MegaAna întreabă:
anonim_4396 întreabă: