O sa iti puna intrebari usoare si decente. nu te impacienta eu am trecut prin asta si nu a fost greu deloc mult succes maine!
NU are de ce să-i fie frică, ruşine sau inhibată fiindcă mergi la psihiatru, lumea răutăcioasă te-ar considera nebună şi dacă ai merge la stomatolog să-ţi pui cristale Swarowski pe dinţi. Cel mai important este ceea ce simţi tu. Eu unul personal mi-aş permite să-ţi recomand şi-un psiholog pe care cu siguranţă îl vei găsi aici http://www.estuar.org şi poţi să-i spui că vii din partea lui Robert Codescu căruia i-ai dat FUNDĂ pe TPU! Dacă e nevoie revin cu amănunte!
Buuuna!
si eu am fost la psihiatru, de fapt inca merg o data la 3 luni.
sincer pe mine nu m-a intrebat cine stie ce.
te intreaba chestii de genul:``cum merge scoala``? [in caz ca esti la scoala], cum te intelegi cu prietenii, daca ai probleme sentimentale, etc.
La mine nu dureaza mai mult de 10 minute discutia cu el.Si cel mai bine e sa intri singura, cu mine a intrat mama si e cam naspa.nu poti sa spui tot ce ai
baftaaa:**
Hei buna... nu trebuie sa iti fie frica este normal fiecare trece prin momente ingrozitoare uneori si in legatura cu frica e normal pentru ca e ceva nou pentru tine dar din cate stiu iti pune intrebari despre tine despre problema ta succes iti tin pumnii ^^