| mirealinaeugenia a întrebat:

Mama mea afost diagnosticata de catre medicii de la Craiova, cu scleroza multipla, in urma unui RMN, dar eu nu prea sunt impacata cu acest diagnostic! Este integrata intr=un program national unde urmeaza un tratament cu Glatiramer Acetate. As vrea sa consult si o a doua parere, la Bucuresti sau la Timisoara. Stiti cumva vreun neurolog bun sau o clinica unde as putea merge cu mama mea pentru o investigatie mai amanuntita? Va multumesc anticipat!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
8 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

O investigatie mai amanuntita decat RMN-ul nu exista, din pacate. Dar daca ai motive intemeiate sa contesti diagnosticul (in afara de faptul ca este grav si nu ti-l doresti) poti incerca sa vii cu ea la Institutul de Neurologie si boli neurovasculare din Bucuresti. Probabil asta va insemna intreruperea temporara a tratamentului pentru a permite evaluarea bolnavei in afara oricarui tratament.

| Thisistheanswer a răspuns:

Incercati si pe cale naturista.

| mirealinaeugenia explică (pentru Brigaela):

Motive intemeiate pentru a contesta diagnosticul, sincer, nu am, dar mama a inceput sa se simta din nou rau in ciuda faptului ca este pe tratament si nu stiu ce sa fac sa o ajut mai mult, iar medicii de aici nu imi dau multe explicatii. din acest motiv as vrea sa ajung si la Bucuresti. daca stiti cumva un neurolog bun unde sa merg, v=as fii extrem de recunoscatoare! Ma mai gandesc si la neuroborelioza! Va multumesc!

Brigaela
| Brigaela a răspuns (pentru mirealinaeugenia):

Chiar nu stiu un medic pe care sa ti-l recomand in domeniu, imi pare rau. la Craiova, Domna Doctor Valerica Tudorica este o profesionista desavarsita, dar in Bucursti nu cunosc neurologi dedicati problemei. Tratamentul pentru scleroza multipla doar incetineste evolutia, nu are cum sa se simta bine de la el, doar ca evolueaza mai lent. Neuroborelioza poate fi usor exclusa, faceti la un laborator analize pentru anticorpi de Borrelia (IgG si IgM)

| ionupo a răspuns:

Ai mai jos un site cu datele de contact ale medicului neurolog la care am fost si eu acum ceva timp. Este din Bucuresti si pot spune ca face adevarate minuni :) Mai exact, gaseste solutii la probleme medicale ce nu au putut fi nici macar descoperite de alti medici cu aceeasi specialitate. Este vorba de siteul:

http://www.topmedica.ro

Puteti pune intrebari chiar pe site iar medicul va va raspunde in scurt timp. Succes :)

| Gabriela_Lutac_1986 a răspuns:

Dr Ciurea este in Bucuresti si il gasiti la spitalu Arsenie Bactazar

| Geo1967 a răspuns:

Bună
Am o părere foarte foarte proasta
Cel puțin pentru medicii din Craiova
Sunt groaznici jur
De exemplu eu am avut niște probleme pneumologice și am fost tratata de medicul Viorel Biciusca
Eu nu știu cine I -a dat sincer drept de profesare acestui speciem jur
Um medic mai prost și arogant ca acest individ nu exista jur pe lângă faptul ca nu știe nimic si era sa mor din cauza tratamentului prescris de dumnealui, cred ca are și ceva probleme psihice în ceea ce privește lipsa de control era foarte tulburat, nervos, arogant când am fost eu la dansul
Dar ce sa facem si din ce am înțeles de la vecina mea care are fata la macină ca acest individ ar preda și la facultate
Eu nu știu ce ar putea preda acest individ având în vedere ca este horror ca medic, ce ar putea sa învețe niște amărâți de copii de la acest speciem care are și probleme de comportament grave
Dar ce sa facem în tara asta numita"Romania"orice e posibil dacă avem pile și bani