Orice mancare ingrasa, depinde cat de mult vrei sau nu sa te ingrasi.
Nu prea e recomandat sa mananci in fiecare zi slanina, face rau la circulatia sangelui si multe alte probleme de sanatate care pot aparea.
Numai bine!
Depinde de metabolismul fiecaruia, sunt persoane care mananca la greu si nu pun pe ei si altii care isi cantaresc fiecare dumicat si tot nu au sanse sa slabeasca, deci vezi si tu in ce categorie te aflii
Pai... bineinteles! Dar daca alternezi cu sportul nu se va depune considerabil. Evident ca depinde si de metabolism, insa daca tii la silueta si la sanatatea ta, alege mai degraba carne macra sau in combinatie cu alimente mai sanatoase : rosii, castraveti... Sarbatori fericite!
Desigur ca ingrasa.Deaia se si numeste slanina.Chiar daca in primele doua, trei zile nu observi nimic mai tarziu se vor pune pe :craci, solduri etc.Eu te sfatuiesc sa nu mai mananci in fiecare zi slanina.
Chiar asta vreau sa fac
sa ma ingras ca is prea slaba si imi e foarte rusine
Daca mananci in fiecare zi timp de o luna...se va vedea o crestere in greutate.Eu zic sa iei bucati mai mici si sa la mai mananci cu ceva (o rosie, un castravete murat).
Depinde de cat de mari sunt bucatile, desi cred ca nu ingrasa, poate un gram pe luna
george_4360 întreabă: