| Katherineeeeeeee a întrebat:

Mancand cate o bucatica - doua ( bucati mai mari ) de slanina pe zi, ingrasa?
happy

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
11 răspunsuri:
| Felys a răspuns:

Depinde de metabolismul fiecaruia, sunt persoane care mananca la greu si nu pun pe ei si altii care isi cantaresc fiecare dumicat si tot nu au sanse sa slabeasca, deci vezi si tu in ce categorie te aflii

| AlleSiAtat a răspuns:

Daca mananci in fiecare zi timp de o luna...se va vedea o crestere in greutate.Eu zic sa iei bucati mai mici si sa la mai mananci cu ceva (o rosie, un castravete murat).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai... bineinteles! Dar daca alternezi cu sportul nu se va depune considerabil. Evident ca depinde si de metabolism, insa daca tii la silueta si la sanatatea ta, alege mai degraba carne macra sau in combinatie cu alimente mai sanatoase : rosii, castraveti... Sarbatori fericite!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dacă combini cu 2 kg de untură, nu îngraşă. Şi să nu uiţi de ăia 2 l de ulei.

| cosmincuriosu97 a răspuns:

Depinde de cat de mari sunt bucatile, desi cred ca nu ingrasa, poate un gram pe luna laughing

| mentholinks a răspuns:

Vrei sa te ingrasi cu slanina?

| WR104 a răspuns:

Orice mancare ingrasa, depinde cat de mult vrei sau nu sa te ingrasi.
Nu prea e recomandat sa mananci in fiecare zi slanina, face rau la circulatia sangelui si multe alte probleme de sanatate care pot aparea.
Numai bine!

| mona a răspuns:

Eu mananc mai mult de doua bucatici si nu se intampla nimic la cantar

| ஜAliSeeஜ a răspuns:

Desigur ca ingrasa.Deaia se si numeste slanina.Chiar daca in primele doua, trei zile nu observi nimic mai tarziu se vor pune pe :craci, solduri etc.Eu te sfatuiesc sa nu mai mananci in fiecare zi slanina.

| Katherineeeeeeee explică (pentru ஜAliSeeஜ):

Chiar asta vreau sa fac
sa ma ingras ca is prea slaba si imi e foarte rusine