| Dilaa98 a întrebat:

Margarina ingrasa?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

In fiecare dimineata nu are nimic daca se consuma indiferent daca e margarina sau unt, lumea se ia dupa toate prostiile de la televizor sau internet oricum mai rau ca tigara, drogul si bautura nimic nu e pe lumea asta.

12 răspunsuri:
| kokoloi a răspuns:

Margarina nu ingrasa, pentru ca este o grasime vegetala, dar eu iti recomand sa nu o consumi pentru ca este foarte nasoala. Am citit undeva ca margarinei ii mai lipseste o molecula ca sa devina plastic! Mai bine consumi unt, dar in cantitati mici, pentru ca ingrasa!

| michelia a răspuns:

Margarina este un aliment bogat in grasimi vegetale.
Este insa un produs foarte toxic, ar trebui s-o eviti. Mai bine maninci unt.

| mgtow a răspuns:

Nu prea ingrasa daca esti obisnuita sa mananci suficient in fiecare zi sa te saturi si nu te ingrasi deloc, variaza organismul de la om la om. Unii se ingrasa de la 2 firmituri de paine altii deloc.

| Dilaa98 explică (pentru kokoloi):

Multumesc!

| mgtow a răspuns (pentru michelia):

Si untu la fel e, tine minte ca tot ce e in hipermarket si e made in Romania e daunator sanatatii... pe degeaba bate-ti apropouri ca untul e mai bun pentru ca nu e adevarat.

| Dilaa98 explică (pentru mgtow):

Inteleg,untul stiu ca ingrasa.Dar ma refeream la margarina(nu in exces sau in fiecare zi), asa, in post de exemplu.

| michelia a răspuns (pentru mgtow):

Eu spun ce prefer eu. Si dupa logica ta ar trebui sa facem totul in casa; eu n-am timp si nici nu vreau. Aleg poate un rau mai mic.
Daca tu nu maninci nici unt sau altele, e alegerea ta.

| Dilaa98 explică (pentru mgtow):

Inteleg,dar as vrea sa ma mentin big grin
Multumesc mult pentru sfaturile date :*:*:*

| Wøodenpints a răspuns (pentru Dilaa98):

Te menţii dacă faci mişcare multă, nu dacă îţi pu fundul în scaun 12 ore şi eviţi margarina.

| ORDKEO a răspuns:

Nu prea

| facepalmlol a răspuns:

In general nu, atunci cand nu exagerezi, dar untul e mai sanatos.

| mona a răspuns:

Nu ingrasa deloc

Întrebări similare