| Maxx23 a întrebat:

Masturbarea e sănătoasă? Eu o fac o dată pe săptămână, îți ia vitamine, minerale din corp?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
10 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din câte știu, nu...deoarece provoacă dependență. Mai presus de asta, este păcat.

| RAY a răspuns:

Este sanatoasa, aduce multe benefici, nu pierzi multe vitamine, minerale care se refac rapid

suntserios
| suntserios a răspuns:

Ia zi freaca maimuta, lasa miturile.

| RKBlue a răspuns:

Nu afecteaza.
De fapt, studiile arata ca daca vrei sa ai un copil(cazul adultilor), sansele cresc.
Cat despre partea religioasa, Biblia a fost scrisa de oameni, pentru oameni, nu de Dumnezeu(daca crezi in el), asa ca nu stim daca e pacat sau nu.

https://www.medicalnewstoday.com/articles/320265

https://www.healthline.com/health/masturbation-side-effects

| Celcestietot a răspuns:

Depinde de corpul fiecaruia.

| alina2k18 a răspuns:

Ce vitamine sa pierzi ma?
laughing

| morfeo a răspuns:

O data pe saptamana e perfect, asta daca nu esti intr-o relatie, pentru ca atunci n-o sa mai ti cont de nimic. Faci sex si de 12 ori pe saptamana

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca o faci odată la o săptămână nu te va afecta și nu cred că îți ia vitaminele și mineralele, impuneți totuși să îți faci o iubita sa nu depinzi de asta

| morfeo a răspuns (pentru alina2k18):

E adevarat ca sunt niste minerale sau vitamine in sperma. Ia gandeste-te la unu care face laba de 4 ori pe zi zilnic. Incepe sa se traga la fata ca ţapu la coa*e

| alina2k18 a răspuns (pentru morfeo):

Iti dai seama aia de fac s3x la greu sarmanii laughing
Daca esti bolnav si ai carente si faci foamea da, nu te lab@ri asa des laughing