Gandeste-te ca e intr-un loc mai bun, poti sa-ti iei alt animal de companie pentru a-ti ocupa timpul si a uita, macar putin de ea.
Crede-ma, te inteleg perfect. Si eu am trecut prin asa ceva, dar am depasit momentul. Timpul te va ajuta cel mai mult. Parintii mei mi-au luat alt catel pe care eu nu l-am vrut, dar pana la urma mi-am dat seama ca nu are el nicio vina asa ca, l-am acceptat si acum am ajuns sa-l iubesc mult mai mult decat pe celalalt. Asta se intampla cand ai animale. Trebuie sa acceptam faptul ca nu vor trai o vesmicie si noi nu putem sa ramanem depresivi din cauza asta. I-ati si tu alt catel sau un t animal de companie si o sa te simti mult mai bine.
Nu cred ca este chiar depresie. Ai visat-o pentru ca ti-e dor de ea si ai plans tot pentru ca ti-e dor de ea. Inca nu ai trecut peste. E si normal. Lasa-ti sentimentele sa se manifeste si ai rabdare. Nu o sa-ti treaca in doua zile. E bine ca suferi pentru ea. Inseamna ca ai iubit-o. Daca nu te descarci prin plans nu o sa-ti treaca supararea. Deocamdata nu poti decat sa suferi. Poate un catelus ti-ar ocupa golul din inima, dar banuiesc ca inca nu esti pregatit sa-ti iei alt catel. Dar sa stii ca ati lua un alt catel nu inseamna ca o inlocuiesti pe Lara. Inseamna ca mergi mai departe si iti continui viata.
Exact asta se intampla si la mine... parintii vor sa imi ia alt catel dar eu nu vreau!
Daca a murit de curand, e normal sa o visezi daca ati fost atat de apropiati si daca te gandesti la ea. O sa treaca, trebuie sa te gandesti ca asa trebuie sa fie.
Si eu mi-am visat pisica dupa ce a murit.E normal.E o rana sufleteasca ce incearca sa se vindece.Nu cred ca ai depresie.Si eu am plans vreo 2 saptamani.Dar e cazul sa te opresti din stres.Nu mai poti schimba cu nimic situatia. Daca ai un vis frumos cu catelusa inseamna ca esti spre bine.