Direct la medicul urolog, astfel de boli nu se trateaza dupa ureche, si apoi ce incredere ai tu intr-o fata cu care te vezi doar de 3 luni care mai accepta asa de usor sa faceti sex neprotejat, cine stie cu cati a procedat asa, poate nici ea nu stie daca are sau nu ceva, la femei unele boli se ascund, nu apar dar le poate face cadou
Acum, rar acea substanta alba/galbuie. Mancarimile au disparut, credeti ca ar trebui sa merg la farmacie sa intreb, inainte sa intreb medicul de familie?
O cunostinta de-a mea a patit cam asa ceva din cauza ca fata cu care umbla era acida- acolo jos. Deci se poate ca ea sa-ti fi spus adevarul.
Cel mai bine este, totusi, sa mergeti amandoi sa va faceti analizele, este ceva normal si sanatos sa faceti, daca stati impreuna ca ~proaspat insuratei.
Eu cred ca are legatura cu blenoragia. Probabil partenera ta nu si-a facut analizele la un laborator serios, iar tu nu ai verificat cu atentie daca intr-adevar puteti face sex neprotejat ca este sanatoasa. Du-te repejor la un dermatovenerolog inainte sa ramai c cicatrici pe preputsau cu stricturi pe uretra.