| extazy_7932 a întrebat:

Medicamente ceva stiti pentru sculament?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Trebuie sa te duci la medicul de familie si el va decide despre ce este vorba si iti va bilet de trimitere.Nu este bine sa iei tratament dupa ureche!

| extazy_7932 explică (pentru EmaS):

E chestia ca la mine e aceasta jegoasa boala de 2 zile... Am inteles ca trebuie sa iei un antibiotic intr-o doza unica thinking Asa am citit si eu pe site`urile de specialitate

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna!
Sculamentul este tratat eficace printr-un antibiotic (penicilina sau alt antibiotic, daca gonococul responsabil de infectie este rezistent la penicilina).
Tratamentul trebuie sa fie precoce, iar pacientul(in cazul tau, cum esti tu) trebuie sa se abtina de la orice raporturi sexuale in perioada tratamentului, partenerii sexuali fiind tratati preventiv, chiar daca nu prezinta vreun semn al bolii.
Te pup!

| ares8 a răspuns:

Daca nu vrei sa mergi la medic ia Sinerdol. Iti va spune farmacista doza.

| extazy_7932 explică (pentru ares8):

Nu as vrea sa merg la medic? Cineva care a mai trecut prin asta sa-mi dea un sfat

Întrebări similare