| Th3AbSinTh3 a întrebat:

Medicul mi-a spus sa iau 10 zile calciu(osteocare mi-a dat si cu vitamina D si magneziu), au trecut 10 zile si tot nu mai simt foarte bine, am inteles ca nu e bine sa iau mai mult, dar pot sa iau doar vitamina D si sa completez cu lapte, oua? Sau m-ar afecta?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| Daniel9988 a răspuns:

Osteocare este cel mai bun la momentul de fata. Poti sa iei cat vrei, este singurul care nu se acumuleaza in organism datorita substantelor din el.Bine,ma refer ca durata. Daca e vorba de cantitate ia cat scrie pe cutie.Eu stiam ca Osteocare are vitamina D si restul, nu inteleg de ce ti-a mai dat alte chestii). Deci Osteocare nu are nimic. Poti sa iei cat timp vrei, eu am luat si 3 saptamani! Dar ce simptome ai?

| Th3AbSinTh3 explică (pentru Daniel9988):

Am gresit eu, doar osteocare mi-a dat, am vrut sa spun ca are si calciu si magneziu in el...
imi e greu sa mananc, ma doare stomacul si mi se face rau si daca nu se intampla asta dupa ce mananc incepe sa ma doara si ma ia cu ameteala, confuzie, nu prea stiu cum sa explic

| Daniel9988 a răspuns (pentru Th3AbSinTh3):

Pai asta cu starea de rau de la mancare e pentru gastrologie, ce ti.a dat ala Osteocare? Face experimentepe tine?