| alina1234555 a întrebat:

Menstruatia incepe sa imi dea motive de ingrijorare. E a 2-a luna cand vine cu 5 zile mai devreme. Practic intre menstruatii sunt doar 20 de zile. Cantitativ e normal si nu pare sa se fi schimbat nimic decat faptul ca acum imi vine mai devreme. Stie cineva din ce cauza poate fi?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
5 răspunsuri:
| Maria-Dorinela_Florea_1994 a răspuns:

Consulta un medic ginecolog e cel mai bine, poate fi vorba de o dereglare hormonala, sau in cel mai rau caz o infectie. Stiu ca si candidoza mai da astfel de simptome nu trebuie neaparat sa ai pruurit sau iritatie ca sa fie candidoza, poate aparea si dupa un tratamemt cu antibiotic! Cel mai bine consulta un medic!

| Saltbae a răspuns:

Menstruațiile nu vin întotdeauna la 28 de zile, unele sunt neregulate din cauza stilului de viața (stres, oboseala, tratamente medicamentoase, etc.). Dacă nu te doare nimic, dacă totul pare normal, nu cred ca ar fi o problema. Mai acorda o luna-doua sa vezi dacă revine la normal.

| christall a răspuns:

E o dereglare hormonala. Cred ca noi toate am trecut prin asta cel putin o data. Se va regla, nu te ingrijora.

| alina1234555 explică (pentru Saltbae):

Multumesc pentru ajutor

| alina1234555 explică (pentru Maria-Dorinela_Florea_1994):

Marti am programare la ginecolog! Multumesc pentru sfat