| Lexiiii a întrebat:

Mereu imi e somn. Nustiu ce sa fac. Seara ma pun sa dorm la 9 jumate. Dimineata ma trezesc bine. La scoala iar ma apuca somnu si cand vin acasa iar imi e somn, ma pun si dorm. Si tot asa. Nu stiu ce sa mai fac nu pot sa stau treaza deloc imi pica ochi.
Multumesc!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
| ASIGURATORUL a răspuns:

Este o vorba care spune ca daca dormi mult ...ai dormi si mai mult.
Incearca sa iti gasesti preocupari care sa nu te plictiseasca si sa nu te ia somnul. Daca dormi 8-9 ore pe noapte eu zic ca este suficient.

4 răspunsuri:
IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Somnolența apare în cazul în care ne plictisim, în cazul în care somnul nocturn nu este de calitate, în cazul în care suntem stresați.
Găsește-ți preocupări care să te atragă, mai puțin în preajma computerului sau a televizorului.
Mari succese și o zi cu zâmbet... fără somnic!

Răspuns utilizator avertizat
| Angel31 a răspuns:

Un consult de specialitate te va ajuta sa gasesti raspunsul la intrebarea ta. In general aceasta oboseala este generata de celula hepatica. Pentru binele si linistea ta mergi la un medic generalist.

| 354 a răspuns:

Problema asta am avut-o si eu, mi-am facut analizele si mi-a iesit ca am anemie, poate asta ai si tu sau esti stresata.