Totul tine de exercitiu, primul pas e facut esti constient de temerile pe care le ai, acum, putete singur in situatii in care iti sunt solicitate aceste temeri. Transforma gandurile care nu-ti creaza o stare placuta prin simpla ta vointa, fa lucruri care te pasioneaza; sentimentele de entuziasm, bucurie, fericire sunt ca o busoala pentru tine.
PROSTII,
Ura ma tine in viata, si imi da putere sa trec peste inca 1 zi, HATE
Da, ar fi bine sa mergi la psiholog. Cel mai bine ar fi sa mergi la psihiatru. Ceri trimitere de la medicul de familie. O sa iti prescrie numai psihoterapie. Succes.
Sigur ca poti merge. In aceste situatii un psiholog devine cel mai bun prieten si el stie cum sa iti vorbeasca ca sa nu te faci vinovat de asta.
Gandurile tale iti creează viata. Esti batut, certat, respins pentru că tu crezi ca nu meriti mai mult. Poate multi din trecutul ti-au implementat aceasta idee. Nu te teme! Tu meriti sa fii fericit! Esti introvertit, dar asta se schimbă. Incepe acum sa te gândesti doar ce vrei si ceea ce nu vrei dispare.
Iti recomand cu sinceritate sa privesti acest documentar îți va schimba perspectiva vieții.
https://www.youtube.com/watch?v=RZX2jdm7dvs&t=4588s
Anexietate sociala se numeste ce ai tu.
Poti sa-i multumesti maimei tale pentru asta desi religea ne invata sa iertam.
Uita de tecut.Ce a fost a fost.
-Un psiholog merita incercat dar costa si dureaza ceva.
-Fa sport.
-Daca e ceva ce te deranjeaza gaseste o cale sa renunti la el.
-Incearca sa-ti implementezi in minte ca nu toti oameni sunt mama ta.
Salot eu te pot ajiuta cel mai bine, si eu ieram ca tine pana intr-o zi cand mi-am facut niste preteni mai smekeri asa si mam smekerit si ieu tot ce trebuie sa faci e sa ati iei inima an dinti si sa fi smecher sa nu-ti pese de alti antelegi da nu sa fi doar baiat bun adica daca ti se pare k se uita unu urat la tine te-ai dus pa el ce faci bos cereti scuze k te bat si din astea sti eu ciar ieri l-am batut pe unu ca s-a uitat urat la mine
ai anteles ce zic? trebuie sa fi smecher
Buna,da,psihologul te ajuta foarte mult dar si mai mult te ajuta in psihiatru, ambele vor da rezultate foarte bune.Crede-ma,am incercat! Cu unele antidepresive te simti super bine si nu-ti pasa de nimic!
Raspunsurile date nu sunt neaparat cele asteptate, eu ca sa pot trece de starea asta de pesimism, folosesc ura, setea de razbunare, ex cand consider ca cineva ma ia la misto ma gandesc cum ar fi sa ii provoc durere lui, sau la cineva care leu este drag
dobrin1019 întreabă: