Buna
cred ca a fost un cos, daca era furuncul, te durea de te stia tot satu. daca a spart, spala si tu locul cu ceai de musetel apoi de pelin, ori poate ai tinctura de iod in casa..incearca sa te atingi(dar sa fii curat pe mana eventual cu o manusa chirurgicala) sa vezi daca te mai doare, daca inca doare, inseamna ca mai ai infectie(puroi) incearca sa storci tu cum si cat de tare poti. daca buba e mult mai mare si nu trece pana luni, te poti adresa medicului.
O zi frumoasa sa ai
Nu te speria. Probabil este un cos. Lasa`l acolo. O sa se uste si o sa dispara. Si lichidul ala apare doar cand cosul este stors sau l`ai zgariat sau atins. Face parte din pubertate.
O sa-ti iasa matele pe acolo!
serios acuma daca de un cos te sperii in halul asta, nu-mi imaginez ce ai sa faci cand ai sa ai ceva serios.
Un cos care mi-a inrosit mainile? if you say...
Lasati-o balta eu doar am intrebat ceva. Nu am intrat pe site-ul acesta pentru a-mi tine cineva morala.
Inrosit sau nu, ce vezi tu rosu acolo nu e numai sange curat...
sa stii ca cele mai multe boli grave sunt asimtomatice si fara sangerari...
Am citit!
du-te imediat la urgenta la spital. poti suna sa vina sa te ia cu salvarea pentru ca e f grav. asa mult sange si puroi, daca puriul ala ajunge in organism poti face septicemie. poti muri pe loc!
app lasand gluma la o parte, puroiul nu e incolor.
in plus, citeste tu mai bine ce am scris eu si lasa batutul campilor aiurea.
Mi-am dat seama ca nu e puroi am scris... nu mai stiu cum se numeste dar stiu de el de la o dentista nu e puroi...
Multumesc pentru raspuns! ideea e ca m-a durut cateva saptamani... nu pre stiu ce era oricum cam mult sange pentru un cos. In orice caz acum nu mai simt nimic in jur decat in zona unde s-a deschis.Ma simt cam ametit acum dar asta e de la faptul ca am sangerat serios. Asa patesc mereu la sangerari mai seriose probabil de la lipsa de calciu pe care o am.