Mi-a aparut o buba mare pe penis adica nu la cap si pe piele mai jos pe la mijloc sa zic asa. e putin umflat si ma doare la apasare sau chiar atingere, si e putin mai mare de un sfert de unghie adica cam 40% din unghie ( nu ca inaltime si latime).ce poate fi si cum o tratez?
Sunt dispus sa fac si poze numai sa stiu cei!
FUNDA!
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Spune-i maica-tii, e varianta cea mai usoara intre a-ti cadea brebenelul sau a intra la complicatii. Mergeti la un doctor si probabil ca iti va da un antibiotic ceva. Nu toate bolile la organele intime sunt cu transmitere sexuala, ai fi putut de exemplu pune mana pe penis dupa ce ai pus-o pe clanta usii de la baie unde altcineva infectat a pus-o pentru ca nu s-a spalat pe maini dupa. Nu-ti fie frica, alternativa e mult mai naspa decat niste intrebari de la maica-ta si "rusinea" pe care o percepe ea, e sanatatea ta la mijloc si cu chestiile astea nu te joci.
Poate fi o simpla candidoza sau ceva mai complicat. Cauta pe net poze cu STD pictures sa vezi cu ce se aseamana. Nu inlocui mersul la un doctor cu sfaturile de pe net insa.
Nu stiu ce sa zis candidoza la aia vad ca au mai multe pete mai mici dar eu am una singura mai mare dar pot sa zic ca sunt asemanatoare.mi-e frica de ce poate fi. dar sincer nu cred ca sunt alea
Si am cautat multe poze dar nici una nu se aseamana cu ce am eu si cred ca inauntra are ceva alb (are o gaurica cat un ac si e alb dar nu l-am spart eu.)
Hmm. m-am mai docmentat putin si am vazut ca se aseamana mult cu stafilococi e ceva rau cum se trateaza? dar nu sunt chiar sigur dar se aseamana mult ca marime culoare etc. (stiu ca pun multe raspunsuri si informati dar as vrea sa stiu urgent cu c e ma consult, la medic.e naspa si mai trebuie sa-i zic si mamei.
E destul de nasoala, dar e tratabila. De exemplu, multe femei care nasc iau stafilococi din spitalele romanesti, cel mai naspa fiind unul auriu. Nu e boala rusinoasa daca la asta te referi ca herpesul, gonoreea, sifilis, paduchi lati sau altele, e doar o infectie locala de care trebuie avut grija.
Dar se poate inmulti adica gen pun mana pe el ( stafilococ ) dupa pe mana sau usa si sa zic sora mea pune maia ia si ia? Adica gen daca imi pot aparea mai multe bube din astea.
Fugi la un doctor, poti infecta si pe altii, poti face septicemie sau meningita si sa mori destul de rapid daca se intinde infectia in organism si daca nu lasi rusinea deoparte si nu vorbesti cu maica-ta. Plus de asta, poti sa devii steril si adio urmasi, lasa internetul si spune-i maica-tii ca ai o problema de sanatate, e o infectie uzuala, nu ceva ce ai fi luat daca mergeai la bordel.
Nu ai cum sa pui un diagnostic cu poze de pe internet, fugi la doctor ca ala stie ce si cum, ii intra pe usa zeci de oameni cu probleme de gen in fiecare zi. Risti foarte mult daca mai intarzii.
Da, astazi, cu cat mai repede mergi cu atat mai repede iti va trece si nu vor aparea complicatii. Fara rusine, nu este o boala rusinoasa pe care o iei de la mers la centuriste, putea foarte bine sa-ti apara oriunde, numai ca s-a gandit sa-ti apara acolo. Fugi!
Ce inseamna mai exact P.S. si cum fac rost de bani de aia pe TPU (stiu ca n-are nici o legatura cu asta si ca de ce ma gandesc la asta acum ca sunt chesti mai importante dar m-am gandit ca nu strica sa intreb)
Spune-i maica-tii, e varianta cea mai usoara intre a-ti cadea brebenelul sau a intra la complicatii. Mergeti la un doctor si probabil ca iti va da un antibiotic ceva. Nu toate bolile la organele intime sunt cu transmitere sexuala, ai fi putut de exemplu pune mana pe penis dupa ce ai pus-o pe clanta usii de la baie unde altcineva infectat a pus-o pentru ca nu s-a spalat pe maini dupa. Nu-ti fie frica, alternativa e mult mai naspa decat niste intrebari de la maica-ta si "rusinea" pe care o percepe ea, e sanatatea ta la mijloc si cu chestiile astea nu te joci.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (18.221.240.14) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro