anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-a aparut o buba mare pe penis adica nu la cap si pe piele mai jos pe la mijloc sa zic asa. e putin umflat si ma doare la apasare sau chiar atingere, si e putin mai mare de un sfert de unghie adica cam 40% din unghie ( nu ca inaltime si latime).ce poate fi si cum o tratez?

Sunt dispus sa fac si poze numai sa stiu cei!

FUNDA!

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
18 răspunsuri:
| TwoSlicesPizza a răspuns (pentru georgelica):

Nu stiu ce sa zis candidoza la aia vad ca au mai multe pete mai mici dar eu am una singura mai mare dar pot sa zic ca sunt asemanatoare.mi-e frica de ce poate fi. dar sincer nu cred ca sunt alea

App am 14 ani.

Si am cautat multe poze dar nici una nu se aseamana cu ce am eu si cred ca inauntra are ceva alb (are o gaurica cat un ac si e alb dar nu l-am spart eu.)

Hmm. m-am mai docmentat putin si am vazut ca se aseamana mult cu stafilococi e ceva rau cum se trateaza? dar nu sunt chiar sigur dar se aseamana mult ca marime culoare etc. (stiu ca pun multe raspunsuri si informati dar as vrea sa stiu urgent cu c e ma consult, la medic.e naspa si mai trebuie sa-i zic si mamei.

Ok. (o sa fie greu) dar chestia asta e ceva rau stafilococ?

Dar se poate inmulti adica gen pun mana pe el ( stafilococ ) dupa pe mana sau usa si sa zic sora mea pune maia ia si ia? Adica gen daca imi pot aparea mai multe bube din astea.

O ultima intrebare in cat timp apare chestia aia de la care poti muri?

| TwoSlicesPizza a răspuns (pentru TwoSlicesPizza):

Aproximativ.

Boala se mai numeste furuncul?

Azi sa ma duc?

Ce inseamna mai exact P.S. si cum fac rost de bani de aia pe TPU (stiu ca n-are nici o legatura cu asta si ca de ce ma gandesc la asta acum ca sunt chesti mai importante dar m-am gandit ca nu strica sa intreb)