| Elelena65 a întrebat:

Mi a aparut o pată foarte ciudată pe față și îmi este foarte teamă să nu fie cancer de piele. Nu pot să ajung curând la doctor. Pata este roșie, se decojeste și lângă am o pată maro care este ca o aluniță decât că este în piele și mă doare. Ce ar putea fi și ce pot să folosesc ca să se mai amelioreze?

Atenţie! Problemele de natură medicală sunt probleme serioase care necesită asistenţă/consult specializat. Sugestiile date de utilizatorii TPU au doar o valoare orientativă şi în nici un caz nu exclud consultul profesional medical. Prin urmare vă recomandăm să apelaţi la personal medical specializat atât pentru diagnosticare, cât şi pentru tratament.
3 răspunsuri:
| annonimaaaa555 a răspuns:

Pata roșie care se decojește poate fi dermatită, eczemă sau keratoză actinică, iar cea maro dureroasă ar putea fi o aluniță iritată sau o leziune pigmentată. Aplică cremă cu hidrocortizon pentru inflamație și protecție solară.

| johnnny123 a răspuns:

Tu ai vreo zi în care să nu-ți descoperi vreun cancer sau vreun alt pericol mortal? Nu de alta, dar viața ta pare să conțină doar dureri, înțepături, usturimi și arsuri.

De fapt, problema de care suferi tu se numește ipohondrie.

| Kufu95 a răspuns (pentru johnnny123):

Aia mă întreb și eu, stă în fiecare zi, să întrebe pe aici, dacă pătește ceva, dar de mers la doctor nici pomeneală. Ea chiar crede că aici sunt doctori specialiști?